Директорів та завучів запрошують на вебінари про освітні втрати.

Шкільних директорів та завучів запрошують долучитись до вебінарів, які присвячені питанню подолання освітніх втрат.

Слухачі дізнаються про організацію навчання в різних форматах і для учнівства різних категорій, а також юридичні та психологічні аспекти проблеми.

Також учасники вебінарів зможуть ознайомитися з конкретними прикладами концепцій закладів освіти, спрямованими на подолання освітніх втрат та отримати відповіді на запитання.

Цикл вебінарів проведуть освітні управлінці-практики, а також досвідчені експерти різного профілю.

Безплатні вебінари про подолання освітніх втрат відбудуться протягом шести тижнів, з 25 січня до 29 лютого, щовівторка та щочетверга о 18:00 на платформі «Zoom».

Перші вебінари:

· 25 січня: «Виклики організації освітнього процесу для дітей за кордоном». Спікер Наталя Байтемірова, експертка з управління освітою, фахівчиня з освіти в надзвичайних ситуаціях.Реєстрація.

· 30 січня: «Нормативно-правове забезпечення дистанційної та змішаної форми освіти. Специфіка, проблеми, рішення». Спікер Олена Святенко, заступниця директора департаменту інституційного аудиту ДСЯО.Реєстрація.

· 1 лютого: «Освітні втрати чи уповільнення? Психологічні основи мотивації дітей в умовах війни, нестабільності та стресу». Спікер Катерина Гольцберг, дитяча і сімейна психологиня, президентка Професійної асоціації дитячих аналітичних психологів.Реєстрація.

Кiлькiсть переглядiв: 94