Розпочалась реєстрація педагогів на сертифікацію.

Розпочалась реєстрація для участі в сертифікації педагогічних працівників у поточному році.

У 2024 році участь у сертифікації зможуть узяти 1500 учителів початкових класів, по 1000 вчителів математики та української мови і літератури, які викладають у 5–6 класах НУШ, та 500 учителів навчальних предметів громадянської та історичної освітньої галузі або освітньої галузі «Суспільствознавство».

Зареєструватись для участі в сертифікації можуть педагоги, які мають не менше двох років педагогічного стажу і працюють на посаді відповідного викладача за основним місцем роботи.

Цей факт має бути підтверджений довідкою, виданою в навчальному закладі.

Водночас учителі, які викладають ці предмети сумісництвом чи суміщенням, а також керівники та їхні заступники, які мають педагогічне навантаження з відповідних предметів, не зможуть узяти участі в сертифікації.

Реєстрація триватиме до 30 січня і проходитиме у два етапи.

Основний етап триватиме до 25 січня, у межах граничної кількості учасників для кожного регіону, визначеної Міністерством освіти.

Додатковий етап триватиме з 26 до 30 січня, у межах загальної граничної кількості учасників. Тобто у цей час охочі пройти сертифікацію зможуть зареєструватись у випадку, якщо якісь регіони не «виберуть» свою квоту протягом попереднього етапу.

Якщо до закінчення періоду реєстрації буде сформовано граничну кількість бланків реєстраційних карток-заяв згідно з квотою учасників сертифікації, реєстрацію буде припинено достроково.

Кiлькiсть переглядiв: 55