До уваги батьків майбутніх першокласників. Продовжується набір до 1 класу.

З урахуванням ситуації, яка склалася у м. Харкові в умовах воєнного стану в Україні зарахування дітей до першого класу здійснюється відповідно до Порядку зарахування, відрахування та переведення учнів до державних та комунальних закладів освіти для здобуття повної загальної середньої освіти, затвердженого наказом Міністерства освіти і науки України від 16.04.2018 № 367, наказу Міністерства освіти і науки України від 28.03.2022 № 274 «Про деякі питання організації здобуття загальної середньої освіти та освітнього процесу в умовах воєнного стану в Україні».

Шановні батьки! На сайті «Електронна реєстрація в заклади загальної середньої освіти» Ви маєте можливість подати заяву на вступ дитини до школи. Для цього необхідно зареєструватись на сайті, обрати заклад загальної середньої освіти,створити заявку та підтвердити її документами у закладі.

Звертаємо увагу на те, що підтвердження заяви документами в закладі освіти м.Харкова стане можливим лише у безпечний період та за попередньою домовленістю з керівництвом закладу загальної середньої освіти. Зарахування до перших класів дітей, що належать до групи тимчасово переміщених осіб, організовується за заявою батьків у зручний для них спосіб.

З нетерпінням чекаємо на Вас.

Прийом документів відбувається з понеділка по п'ятницю з 9.00 до 14.00 за адресою: проспект Ново-Баварський, 89А.

Ознайомитись з порядком зарахування можна тут.

Кiлькiсть переглядiв: 84