Конкурс «Генеалогічне дерево»

Усіх охочих запрошують долучитися до конкурсу «Генеалогічне дерево», присвяченому Дню бабусь та дідусів, який відзначатиметься 28 жовтня.

Як повідомили у Департаменті у справах сім’ї, молоді та спорту, конкурс проводиться у двох номінаціях: комп’ютерна графіка та образотворче мистецтво. Для участі необхідно з’ясувати свій родовід до якомога віддаленіших поколінь та створити генеалогічне дерево за допомогою комп’ютера (у форматах JPG, PDF, PNG) або власноруч (малюнок, аплікація тощо та зробити фотографію дерева). Детальніше з умовами конкурсу можна ознайомитися за посиланням https://bit.ly/3giIzLZ

Надіслати роботи потрібно до 27 жовтня на електронну адресу: ussmkharkiv@gmail.com (треба вказати прізвище та ім’я автора, за бажанням - посилання на сторінку в «Instagram»).

Найкращі роботи, на думку організаторів, будуть розміщені на сторінках Управління у справах сім’ї та молоді у соціальних мережах. Серед них у кожній номінації будуть обрані переможці, яких відзначать дипломами та подарунками.

Кiлькiсть переглядiв: 24