Шкільне харчування.

Шкільні роки – час бурхливого росту, безупинного фізичного і розумового розвитку. Швидкий ріст, постійний рух, напружена розумова діяльність – все це ставить перед організмом підвищені вимоги, спричинюючись до великих витрат енергії. Для росту і забезпечення нормальної життєдіяльності організму серед інших факторів неабияке значення має режим харчування. Під режимом харчування слід розуміти дотримання помірності, різноманітності їжі, регулярності прийняття її.

Організоване шкільне харчування регламентується санітарними правилами і нормами, і тому в значній мірі задовольняє принципам раціонального харчування

У нашій школі організована чудова затишна їдальня, яка стала улюбленим місцем учнів.

Харчування всіх учнів проводиться за розкладом, який відповідає навчальному навантаженні кожного класу. Таким чином вирішується проблема навантажень на їдальню в обідні години.

Меню, пропоноване в шкільній їдальні, відрізняється різноманітністю страв і містить весь необхідний по калорійності і вмісту вітамінів набір продуктів для дитячого харчування.

Директор школи контролює стан організації харчування учнів у школі.

Медична сестра школи cлідкує за якістю продуктів, які надходять до їдальні, дотриманням норм харчування, С-вітамінізацією, санітарно-гігієнічним станом їдальні та особисто здійснюють проби готової їжі та дають дозвіл на використання готових блюд для харчування.

/Files/images/2021_2022/schen/изображение_viber_2022-01-19_16-18-45-247.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 80