6 грудня - День Збройних Сил України

Загальне професійне свято всіх українських військовослужбовців давно заслужило всенародну повагу і шану з боку офіційних державних структур усіх рівнів. Цей День приурочений до дати прийняття Закону незалежної України від 6-го грудня 1991-го року «Про Збройні Сили України». Саме свято - День Збройних Сил України було встановлено у 1993-му році постановою Верховної Ради України від 19-го жовтня № 3528-XII.

Доблесть і честь солдатів і офіцерів - в цьому справжня сила будь-якої армії та українські військовослужбовці зберегли все це і примножили. Український воїн - надійний захисник, відданий патріот і людина, для якої честь, свобода і незалежність далеко не порожній звук.

Харківський міський голова Геннадій Кернес сьогодні, 6 грудня, привітав українських військовослужбовців з Днем Збройних Сил України.

«Якщо сила армії залежить від сили її духу, значить - ви непереможні. Ви йшли захищати країну від агресора, коли не мали необхідної техніки і обмундирування. Завдяки неймовірній підтримці людей вам вдалося вистояти, і ви повірили в перемогу. І ви продовжуєте виконувати свій обов'язок, ризикуючи здоров'ям і життям.

Дякую за вашу мужність! Нехай підтримка близьких допомагає долати всі труднощі. Я бажаю вам міцного здоров'я, невичерпної життєвої енергії та нових перемог. Як найшвидшого миру Україні!» - сказано у привітанні міського голови. (за матеріаламиhttp://www.city.kharkov.ua)

У цей День ми приєднуємося до привітань на адресу наших славних військовослужбовців, ветеранів і новобранців, солдатів і офіцерів, генералів та адміралів, бажаємо їм міцного фізичного здоров’я, успіхів у бойовій та тактичній підготовці, надійних тилів і всіх благ!

З нагоди Дня Збройних Сил України в навчальних закладах району були проведені уроки мужності, військово-спортивні свята "Ну-мо, хлопці!", "Козацький гарт", спортивні змагання, тематичні класні години тощо.

/Files/images/_00000000000000000000000000000000000001збр.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 225